Nettiostajan edut
Clock icon
Auki 24h vuorokaudessa

Happy icon
Yli 50 000 tyytyväistä asiakasta

Flag icon
Suomalaista verkkokauppaa

Box icon
Ilmainen toimitus kirjetuotteille*

Euro icon
Gamelife Platinum -pisteet*

Delivery guarantee icon
Toimitustakuu seuraavaksi arkipäiväksi*

Raffle icon
Erikoiskampanjat ja arvonnat*

 
*rekisteröitymällä

Avoimet työpaikat


Gamelife Pelikauppa on Suomen suurimpia ja pisimpään alalla toimineita pelialan verkkokauppoja. Vuonna 2002 perustettu yhtiö myy pelejä, pelikonsoleita, oheistarvikkeita, lahjatavaroita ja gadgets -tuotteita sekä elektroniikkaa. Olemme toimittaneet yli 120 000 tilausta 40 000 tyytyväiselle asiakkaalle.

Avoimia työpaikkoja voi hakea sähköpostitse email image

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.


Harjoittelupaikat

Meille sopii tulla työharjoitteluun, mikäli sen kesto on vähintään 1-3kk. Tarjoamme kerrallaan maksimissaan kaksi harjoittelupaikkaa. Harjoittelussa työskennellään kokopäiväisesti 6-8h. Etsimme erityisesti yo-tutkinnon suorittaneita kaupallisen alan henkilöitä harjoitteluun. Myös IT-taustaiset henkilöt ovat tervetulleita meille harjoitteluun.

Harjoittelussa työtehtäviin kuuluu:

  • Työskentely noutopisteessämme mm. hyllytys, kassa sekä asiakaspalvelu
  • Varastotyöskentely mm. pakkaaminen, kerääminen, postissa ja matkahuollossa asiointi
  • Verkkokaupan päivitys- ja ylläpitotehtävät mm. tuotteiden perustamista, bannerien ja kampanjoiden tekoa, tilauskäsittelyä
  • IT-alan osaajille on tarjolla pienimuotoisia php-tehtäviä ja mahdollisesti jopa hieman isompia kehitysluonteisia projekteja
  • Tilausten ja lähetysten kuljetusta Tampereen seudulla

Emme maksa harjoitteluajalta palkkaa tai korvauksia oppilaitokselle. Harjoittelun ylittävistä ylimääräisistä töistä on mahdollisuus saada palkkaa. Opastamme työhön ja tarjoamme jatkuvan tuen työskentelylle nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jossa ilmapiiri on ahkera mutta rento. Kesä- ja sesonkitöitä tarjoamme ensisijaisesti jo yrityksessämme työharjoittelussa olleille henkilöille.

Payment method icons