Nettiostajan edut
Clock icon
Auki 24h vuorokaudessa

Happy icon
Yli 50 000 tyytyväistä asiakasta

Flag icon
Suomalaista verkkokauppaa

Box icon
Ilmainen toimitus kirjetuotteille*

Euro icon
Gamelife Platinum -pisteet*

Delivery guarantee icon
Toimitustakuu seuraavaksi arkipäiväksi*

Raffle icon
Erikoiskampanjat ja arvonnat*

 
*rekisteröitymällä

Palautukset


Gamelifessa on 14 vuorokauden avoin osto- ja vaihto-oikeus. Mikäli kadut tekemääsi tilausta, voit lähettää sen meille takaisin vaihtaaksesi sen toiseen tai saadaksesi rahat takaisin. Palautusoikeus edellyttää, että pakkaus on ehjä eikä sitä ole avattu. Peli- ja dvd-tuotteissa sinettipussin avaaminen johtaa palautusoikeuden raukeamiseen. Rahat palautetaan 1-2 arkipäivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Otamme palautuksia vastaan vain postin välityksellä. Ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme niin saat palautusohjeet.


Tuotteen vaihto

Voit halutessasi vaihtaa tilaamasi tuotteen kahden viikon sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Pakkauksen tulee olla avaamaton vaihto-oikeuden säilyttämiseksi. Ota meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta lomakkeella.


Viallisen / rikkinäisen tuotteen palautus

Mikäli olet saanut viallisen tuotteen toimituksen yhteydessä, ota ensin meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta lomakkeella. Kuvaile lomakkeella tuotteen vikaa mahdollisimman tarkasti. Mikäli emme pysty korjaamaan vikaa, voit palauttaa tuotteen meille ja saat uuden tilalle.


Payment method icons